Jalan - Jalan : Indasari Wellness Spa Setiawangsa

Kali nie nak rekemen spa kawan sekolah lama mama tot yang namanya Nazirah, di Setiawangsa, Kuala Lumpur. 

Asalnya saja mencuba sebab nampak sangat menarik promosinya.. lagi-lagi bisnes membe sure nak tolong.. 

Nak bercerita sikit pasal mama tot n Nazirah, kami berkawan sejak darjah satu.. ingat lagi dulu balik sekolah jea mesti lepak rumah die (sebab rumah mama tot sangat jauh.. kalo ptg ade latihan pancaragam sekolah mesti kene stayback) .. rasenyer ramai kawan kiteorang yang ade history lepak rumah die.. sebab orangnyer sangat baik.. dari kecik jenis tak berkira.. kire makan minum.. lepak sampai pukul 2 petang, dan nanti pegi sekolah balik untuk berlatih pancaragam.. 

Teringat zaman tu, terkedek - kedek berjalan dengan mengangkut instrument musik.. mase tu mama tot main 'bell lyra'.. Nazirah pulak main 'melodeon'... lame jugak kami berkawan sampailah darjah 4 iaitu apabila mama tot pindah sekolah.. terus putus hubungan.. biasalah budak2.. mane reti nak keep in touch nie hehehe...

Syukurnya kami dapat berjumpa semula di Facebook.

Bell Lyre
Melodeon

yang nie gamba kami ketika mengikuti rombongan sekolah ke Cameron Highland.. mase nie darjah 3.. skang semue dpt dpt keep in touch balik.. best betul.. tu la yang seronoknyer ade FB hehe


promosi yang buat mama tot teruja.. korang boleh view atau cuba skali.. boleh pegi kat fb page dioerang


lagi satu skang nie offer untuk jadi member hanya RM30.. murah kan? dan kalo korang tengok nnti kat sane.. harga untuk member dan normal sangat berbeza OK.. so kene try yea..

nie semua gamba - gamba yang mama tot snap kat sane (kecuali yang 1st)..

cantik kan tempat die.. sebabnye.. baru jea bukak.. kalau tak silap bulan 10, tahun lepas iaitu 2010.. 
  






Staf di Indasari ini, rupa - rupanya dari akademi beliau juga.. Nazirah, selain membuka spa die jugak adalah pengetua untuk Geomatika College

Jadi, yang ade anak, atau sedara2 yang nak cuba amik sijil untuk kursus nie.. elok sangat lah.. sebab mane tau nanti boleh bukak spa dari rumah.



 
nie la budak2 yang sangat bagus mengurut.. sebab energy org muda lah katakan.. sampai terang biji mata lepas tu...


bilik facial.. mmg best betul buat facial kat sini..


bilik air pun nak amik gamba ahaha.. cun la la pintu lipat tu.. mama tot cari dari dulu tak jmpe yang jenis kosong camtuh...

tu ha banyak majalah.. boleh jea baca artikel2 menarik sambil berendam...

bilik nie khas yang amik pakej massage & bath.. try la.. sure rase mcm anak raja purba gitu...


lepas nie kalau tukar cadar gune kain batik pun cun kan.. kreatif cara penggunaannya..







kalau kasi free kan best towel nie hahahahaa 







suke pada konsep ID mereka.. sangat cozy gitu.. 
 






lorong sepanjang dalam spa nie.. 







bilik salin baju n simpan barang.. 



tempat manicure & pedicure



secara keseluruhan.. sangat puas hati.. harga tak mahal.. servis pun sangat tip top.. patut la motto nya '5 star service at affordable price'... memang 100% tepat!

Pesanan kami, waktu ada offer dari mereka, better grab yea..

Pada yang ingin mencuba.. silakan,

Alamat lokasi : 

4-2-12, Prima Peninsular, Jalan Setiawangsa 11, 54200 Kuala Lumpur, Malaysia

Hubungi :  03-4252 0299 / 012-3514934

GPS : 3.179399, 101.743246

No comments:

Post a Comment

Instagram