RUMAH BARU

we tot la nak asingkan blog perniagaan dan blog sendiri,

sebabnya, dah macam blog supermarket di tot bake & design, semua nak lambakkan disitu, situlah bisnes kek, situlah  kisah percutian, situlah kongsi resepi dan macam - macam lagi..

dan bila nak masukkan entry percutian kami di Pulau Pangkor, dah mula terasa macam tak kena pulak, maka...

ta-daaa!~ 

akhirnya pindah jugak kami ke rumah baru..

jadi sebelum apa- apa, saya nak ucapkan salam perkenalan kepada rakan - rakan  semua.. 

target saya untuk jadikan ini blog bergambar, sebab skill menulis mama tot masih lagi nak develop, jadi lebih kepada gambar yea.. 

dan impian pula, kami nak berkongsi tentang

~ kisah keluarga kami, ape yang kami lalui, samada keseronokan, kurang seronok dan ape sahaja.. 

~ kisah pembelajaran kami dalam mendidik anak - anak yang semakin 'hebat', pergghh memang mencabar betul sejak akhir - akhir nie.. 

~ kisah mendekorasi rumah, {yang nie sangat banyak ingin dikongsikan}

~ kisah jalan - jalan cari makan

~ kisah kami dalam berjimat cermat, {al maklumlah mama tot kan work from home mom WAHM, jadi ibu-ibu begini memang sangat suka dalam penjimatan dari segala bende..} yang mana boleh recycle, beli yang terpakai dan perelokkan, rebut harga murah dan macam - macam lagi.

~ kisah fotografi, kalau nak tau kami nie minat sangat fotografi, belajar sendiri dari website, blog dan you tube, ade yang try and error, dan kalau boleh ingin berkongsi tetang ape yang dah dipelajari dan share info yang berguna buat rakan - rakan.. {(^.^)}

rasanya banyak lagi yang ingin kami kongsikan.. nantikan yea.. 

diharap rakan - rakan dapat membantu kami dari segi nasihat, komen, dan ape jua bentuk penerangan, perkongsian yang dapat kita manfaat bersama.. 

No comments:

Post a Comment

Instagram