Jalan - Jalan : Genting Highland

Wetotla memang suka ke Genting Highland.. pantang ada promosi.. mesti kami akan ke sana.. kebetulan untuk bulan ini ada catuan air.. jadi kami mengambil kesempatan untuk bawa budak-budak naik ke sana selain boleh mandi puas-puas, juga ada Promosi yang boleh dikatakan best!

Dan Promosi ini masih berjalan lagi yea.. boleh lihat di sini.


Kami ambil pakej yang RM146 tu.. dapat bilik, 2 tiket dewasa ke Indoor Theme Park dan juga 2 tiket ke sarapan pagi untuk dewasa. Jadi cuma beli tiket untuk Abang Iman sahaja.. Adiknya tak perlu.. 

Agak lama kami tak ke sini.. jadi memang enjoy la Abang Iman dan Adik Dini nie...

Ada satu tip bila membeli tiket Indoor untuk anak.. seeloknya beli online terus.. sebab harganya baru RM19, kalau beli di kaunter RM30.. dah boleh save disitu kan, lagi-lagi kalau beli untuk 2-3 orang..


Ini serba sedikit gambar kami bergembira disana.. orang ramai walaupun bukan waktu cuti sekolah.. sebab sebelum ini kami ada pergi waktu macam nie.. tapi tak ramai pun.. sampaikan kalau Junior Bumper Car tu boleh main 3 kali terus..


Promo dari Genting nie memang best - best.. 

dulu pernah kami dapat bilik berharga RM30 satu malam sahaja.. dan pernah RM70 dan kali ini sahaja kami bayar lebih dari RM100 tapi rasanya berbaloi sebab termasuk tiket dan sarapan.. 

Jadi jangan lupa jengok selalu website mereka yea..





Waktu kami pergi ada show silapmata, tarian robot dan banyak lagi.. best!



Yang paling seronok budak - budak.. dapat main segala permainan yang ada berulang kali.. dan sekarang ada playgroud baru kat tingkat 3... kat situ memang confirm lama la mereka bermain..

Apapun, lepas nie boleh ke website mereka dan cuba grab offer mereka yang best nie secepat mungkin.. 

Selamat Ber-holiday!


Jadi Rakan Kami
 

No comments:

Post a Comment

Instagram