Jalan - Jalan : Transformers Gergasi di Mid Valley Megamall


Wetotla.. sempat lagi tau kalau nak bawa anak - anak tengok Transformers gergasi di Mid Valley Megamall sebelum habis cuti sekolah nie.. 

kami dah bawa budak - budak nie pergi tengok..

seronok betul! terutamanya abang Iman Hazim.. maklumlah peminat setia Transformer anak bujang nie.. 

dan papanya pun...

Ada beberapa unit Transformers Gergasi dipamerkan di ruang legar Megamall ini.. ada BumbleBee dan ada Optimus Prime memang puas la kita nak ambil gambar....

Pameran ini ialah bersempena promosi untuk filem terbaru Transformers: Age of Extinction yang bakal ditayangkan di Malaysia pada 26 June 2014.. 

nanti bolehla pegi tengok kan..



Selain pameran Transfomers, ada juga pameran permainan keretapi yang tersangatlah besarnya untuk mempromosikan bateri terbaru Evolta dari Panasonic.. 

ternganga budak - budak nie tengok.. yelah.. besar tau ruang pameran mainan keretapi ni.. yang nie pun jangan tengok yea.. best!



Seronok tengok budak - budak nie seronok..

Mama dan papanya pun seronok!



Jatuh cinta dengan kecomelan Transfomers LEGO nie..




Mamanya pun tak mahu lepaskan peluang bergambar tau..



Lihat abang Iman Hazim.. sukanya diaa.. 




Jadi nanti kalau ada peluang boleh pergi tengok yea, ambil gambar buat kenang - kenangan.. 

Jumpa Lagi!

Jadi Rakan Kami
 

No comments:

Post a Comment

Instagram