Anakku : Selamat Harijadi Abang Iman Hazim...

Wetotla macam tak caye jea... yang Abang dan 5 tahun!

Alhamdulillah.. syukur Ya Allah.. selain abang dah melangkah ke alam kanak-kanak, sejak kebelakangan ini juga, abang semakin sihat dan ceria sentiasa..

Ini kerana bila nak dibandingkan semasa kecil dahulu abang selalu tak sihat dan selalu masuk hospital..

Allah maha pemurah.. rezeki kami kini diberi kesihatan anak - anak yang sangat baik..




Sambutan tahun ini agak sederhana.. kami celebrate sesama kami sahaja.. mungkin tahun - tahun hadapan.. kita buat balik majlis harijadi dan doa selamat seperti harijadi abang yang pertama dulu.. ajak kawan - kawan.. boleh buat dengan adik sekali..

Inilah serba sedikit keriangan kami sekeluarga dalam menyambut harijadi abang...

Kek pun beli jea sebab mama sekarang agak sibuk dengan urusan coklat.. sorry abang.. mama dan papa plan macam - macam nak buat kek kesukaan abang.. tapi tak kesampaian lagi..

Nasib baik abang bebetul sukakan kek harijadinya... tiap-tiap hari mengulang makan sampai habis...



Gambar bawah ini adalah gambar yang dikongsikan di Instagram kami.. maaf kualiti gambar tak begitu Ummpph!

Kami excited nak pakai monopod baru.. (hehe)




Jumpa Lagi!






Jadi Rakan Kami
 

No comments:

Post a Comment

Instagram