JJCM : RESTORAN ALBAIK - FAST FOOD DARI TIMUR TENGAH!



Wetotla, kalau anak - anak anda gemarkan fast food.. apakata anda cuba suatu kelainan kali ini...

Kami cadangkan anda mencuba satu jenama makanan fast food yang agak baru di Malaysia, tapi sudah amat popular di Mekah iaitu Restoran Albaik.

Restoran ini menghidangkan makanan dari ayam, kira KFC arab la nie..

tapi kalau anda nak tau betapa sedapnya kan..

boleh baca testimoni kami dibawah.




Ustazah Norhafizah Musa pun suka makan kat sini jugak yea... untung staff dapat bergambar.. (kami pun peminat ustazah.... hehe)



Lokasi

Bukit Bintang

Setapak (berdekatan KL Festival City Mall)
GPS : 3.206427, 101.719473

dengar kata ada cawarangan baru akan dibuka di Kota Damansara tak lama lagi..

Alhamdulillah..

Jom la cuba.. 


Nota: selain tak berminyak ayamnya, amat sedap dan tak kedekut dengan portion yang sangat besar.... (huhuhu)



No comments:

Post a Comment

Instagram