Anakku : Happy 6th Birthday Iman Hazim!



Wetotla menyambut harijadi abang yang ke 6 dirumah sahaja dengan family rapat.. Kek harijadi seperti biasa mesti order dengan member baik Shila dari Luvable Cakes By Shahila. Cuma walaupun harijadi abang, adik pun nak jugak kek, jadi order sekali harung je la.

Abang nakkan kek bertemakan siri kartun kegemarannya Wild Kratts,

manakala adik pula nakkan My Little Pony : Friendship is Magic.


Alhamdulillah kedua-duanya dapat kek yang cantik sangat! Tang sedap jangan ceritalah.. memang memuji - muji kami sambil makan tau, dengan gebunya dah tu moist pulak.. berbaloi sangat!





Hepi betul abang.. maklumlah dapat jugak kek Wild Krats yang memang menepati kek yang dimahukannya.



Mama jadi photographer.. takde dalam gambar





Terima kasih Mak Ngah,  Paksu, dan Maksu. Dapat hadiah set lego yang best2.
 Insya Allah boleh main sampai besar nanti.



No comments:

Post a Comment

Instagram